Ontdek de Baljon Curated Sounds Spotify playlists.
Sluit

Modern, comfortabel en duurzaam wonen in het Oude Westen; dat is wonen in project De Bank en Tuin van Mathenesse.

De Bank en Tuin van Mathenesse

BESPAAR JIJ OOK GRAAG CIRCA € 160,- PER MAAND DOOR GASLOOS TE WONEN*?

VERKOOPEVENT!
Op donderdag 24 december van 12.00 tot 13.00 en zaterdag 26 november van 14.00 tot 15.00 openen de deuren van transformatieproject De Bank & Tuin van Mathenesse. Tijdens het event kun je dit bijzondere en gasloze complex bekijken en staan de makelaars voor je klaar om je alles te vertellen over de appartementen, dit energiezuinige project en het verdere verkoopproces. Doordat de woningen zeer energiezuinig zijn, biedt de Rabobank een duurzaamheidskorting van 0,15% op je hypotheek! Kom jij langs? Aanmelden voor het event is niet nodig!

Op de hoek van de statige Mathenesserlaan en de ‘s-Gravendijkwal vind je het duurzame transformatieproject De Bank en Tuin van Mathenesse. In dit voormalig kantoorgebouw worden maar liefst 62 hoogwaardige woningen gerealiseerd, alle voorzien van een luxe keuken en badkamer, geheel naar smaak in te richten met speciaal ontwikkelde afbouwpakketten. Met de heerlijk groene, gezamenlijke binnentuin waan je je hier in een rustige omgeving op loopafstand van het bruisende stadscentrum.

Algemene informatie over de woningen
Dit bijzondere project biedt een viertal woningtypen; plintwoningen, terraswoningen, appartementen en penthouses. Elk woningtype is afgestemd op jouw behoefte. Zo maken de plintwoningen, wonen en werken mogelijk en zijn de terraswoningen op de hoger gelegen verdiepingen voorzien van privéterrassen met een panoramisch uitzicht over de stad. Bij de appartementen vind je de flexibiliteit om extra kamers te realiseren. In het gebouw De Bank, een monument met indrukwekkende hoge plafonds, worden loftappartementen gerealiseerd. Tot slot bieden de penthouses een royale leefruimte en spectaculair uitzicht over de stad.

Download de brochure

62 unieke transformatiewoningen met gezamenlijke binnentuin

44 m² tot 128 m²
2 tot 5 kamers
Energielabel A++ tot A+++
€ 300.000,- tot € 700.000,- k.k.

Locatie

De Bank en Tuin van Mathenesse is gelegen in het Oude Westen, een dynamisch wijk op een centrale locatie in de stad. Deze multiculturele wijk heeft een eigen karakter, is divers en levendig. Kenmerkend zijn de prachtige herenhuizen en de groene singels en lanen. Met het Museumpark en Euromastpark op loop- en fietsafstand, is een cultureel uitje of een wandeling in het park nooit ver weg. Op de Nieuwe Binnenweg vind je verschillende gezellige horeca- en uitgaansgelegenheden en op de West-Kruiskade haal je bij de toko’s allerlei lekkers. Laat je keer op keer verrassen! Tevens vind je op de Nieuwe Binnenweg alle gewenste voorzieningen en is het OV goed bereikbaar met bijvoorbeeld tramhalte Mathenesserlaan om de hoek en het Centraal Station op nog geen 5 minuten fietsen. Een betere locatie kun je je niet wensen.

Bijzonderheden:

Unieke woningen met diverse indelingsmogelijkheden
Luxe inrichting en afwerking middels afbouwpakketten
Gasloos en veel oog voor duurzaamheid
Energielabel A++ tot A+++
Vloerverwarming middels warmtepomp
Warmte-terug-win installatie
Gezamelijke binnentuin van circa 230 m2
Videofoon deursysteem
Afgesloten fietsenstalling
Deelauto’s beschikbaar
11 parkeerplaatsen separaat te koop
Mogelijkheid om een laadpaal te installeren
Voorzien van een lift (in gebouw De Tuin)
De Bank heeft een monumentenstatus en indrukwekkende
hoge plafonds
Berging in de onderbouw (voor woningen van De Bank)
Eigen Grond
Vereniging van Eigenaren wordt opgestart
Maandelijkse VVE bijdrage wordt later vastgesteld
Project onder afbouwborg
Zeer geschikt als pied-à-terre
Ontwerp van V8 Architects
Projectnotaris Rox Legal
Rabobank verzorgt de financiële check na toewijzing.

* “De genoemde besparing is berekend op basis van het gemiddeld gasverbruik voor een woning in Nederland, te weten 1.169m3 en het gemiddelde verwachte elektriciteitsverbruik t.b.v. verwarming en warm water voor het complex aan de Mathenesserlaan. Deze verwachte verbruiken zijn berekend door een gecertificeerde bureau voor het berekenen van energieprestaties. Tevens zijn de gemiddelde tarieven voor gas, elektriciteit en vastrecht van Nuon, Essent en Eneco gehanteerd met peildatum 22-8-2022 evenals de netwerkkosten gas van Stedin. Aan deze vergelijking kunnen verder geen rechten worden ontleend en zijn louter bedoeld ter illustratie en indicatie.”

Verkoopevent 24 en 26 november, lees meer
010 422 3000 Terug naar boven