NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit

Diensten

Al vijftig jaar begeleiden wij kopers en verkopers met hoogwaardige service, ongeëvenaarde kennis en de grootst mogelijke integriteit. Vanuit de geest van persoonlijk maatwerk, zonder het beestje bij de naam te noemen. In lijn met de eersteklas services van Baljon, bieden wij een aantal bespoke services voor de verkoop en verhuur van Rotterdams meest interessante en exclusieve huizen.

Verkoop

Een huis of appartement écht goed verkopen. Het is een vak apart.

Een woning verkopen. Het lijkt zo makkelijk. Zeker in deze markt. Online is er genoeg informatie te vinden. En met social media komt u al een heel eind. Toch is één essentiële eigenschap niet te vinden online: ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk. En de rust en zekerheid die u nodig heeft als het spannend wordt. Wij hebben die ervaring. Al 50 jaar om precies te zijn. Geloof ons, daar kan geen website of social network tegenop.

Lees verder
Aankoop

Het kopen van een woning is een emotionele beslissing. Uw hart wint het van uw hoofd.

Het kopen van een woning is een emotionele beslissing. Uw hart wint het van uw hoofd. Maar ook dromen hebben begeleiding nodig. Wij zekeren uw belang zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe huis. Laat ons maar nadenken over zaken als marktwaarde, juridische en bouwkundige aspecten. En laat ons maar uitzoeken welke notaris en financiële tussenpersonen u het best van dienst kunnen zijn. Laat ons maar kritisch zijn als het kan. En hard als het moet. Met ons netwerk en onze ervaring nemen wij uw zorgen uit handen. Van A tot Z.

Neem contact op
Verhuur

Rotterdam is trending. En ook steeds meer multinationals ontdekken de Maasstad.

Baljon heeft veel ervaring in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde woningen voor de expatriate markt. We staan in goed contact met multinationals, ambassades, consulaten en relocators. Hierdoor kunnen wij zowel verhuurders als huurders uitstekend van dienst zijn.

Lees verder
Taxaties

Taxeren. Het moet snel en goedkoop. Maar taxeren in de huidige markt is belangrijker dan ooit.

Taxeren. Het moet snel en goedkoop. Maar taxeren in de huidige markt is belangrijker dan ooit. Marktkennis is een kunst en taxeren lang niet altijd een exacte wetenschap. Bij Baljon kunt u terecht voor reguliere maar ook voor gevalideerde taxaties. Wij hebben niet alleen een getraind oog. We hebben alles al een keer gezien. Natuurlijk kunt u rekenen op een snelle afhandeling. Maar bovenal op een correcte en realistische waardering van uw woning.

Lees verder
Baljon

Een huis of appartement écht goed verkopen. Het is een vak apart.

Qualis
Een label met klasse voor de exclusieve woningmarkt. Nationaal en internationaal.

Om u in de exclusieve woningmarkt zo optimaal mogelijk van dienst zijn, zijn wij lid van Qualis: een label met klasse. Toegekend aan een selecte groep NVM-Makelaars in Nederland. Makelaars die hun sporen hebben verdiend in de bemiddeling van woningen in het hogere en topsegment.

Een exclusief huis vergt een exclusieve aanpak. Waarbij bijvoorbeeld discretie of een selectieve benadering van partijen vereist is. Baljon is al sinds 1972 ook de makelaar van exclusieve huizen en bijzondere objecten.

De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke en actieve marketing. Door deze krachtenbundeling maakt u als onze opdrachtgever gebruik van het uitgebreide en zelfs internationale netwerk van Qualis. Aan het Qualis-label herkent u onze ruime ervaring in dit zo specifieke segment. Baljon geeft kwaliteit de ruimte die het verdient.

Nationale Monumenten Organisatie
Een exclusief portaal voor de liefhebber van erfgoed.

Om u in de monumentensector zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij aangesloten bij de Nationale Monumenten Organisatie: een exclusief portaal voor de liefhebber van erfgoed.
Daarmee zijn wij de officiële monumentenmakelaar van Rotterdam.

De aankoop of verkoop van een monumentaal pand, vraagt om meer en specifiekere vakkennis. Wij hebben die kennis. Laat ons maar nadenken over zaken als fiscaliteiten, subsidies voor onderhoud en de financieringsmogelijkheden.

Het Nationale Monumenten Portaal wordt gedragen door zestien grote monumentenorganisaties in Nederland en heeft naast het bevorderen en uitwisselen van kennis en deskundigheid omtrent monumentenzorg eveneens de doelstelling om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Woont u zelf in een historisch object? En bent u van plan om het te verkopen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woning op waarde te schatten.

Nieuwbouw
Van het eerste concept tot strategie, branding en marketing. Het verkopen van een nieuwbouwproject betekent keuzes maken en naadloos aansluiten op doelgroep, vraag en marktomstandigheden.

De sleutel tot succes? Samenwerking. Tussen de makelaar, projectontwikkelaar en ons uitgebreide netwerk van specialisten op het gebied van creatieve marketing en vormgeving van nieuwbouwprojecten. Wij begeleiden een nieuwbouwproject van A tot Z. We denken graag mee over alles. Van het eerste concept tot de laatste tegel, wij zorgen voor een uitgekiende verkoopstrategie en een soepel verkoopproces.

Beleggingen
Beleggen in onroerend goed kan aantrekkelijk zijn. Maar dan wel in de juiste ‘stenen’.

De markt voor vastgoedbeleggingen is onoverzichtelijk. En niet transparant. Wij zorgen voor overzicht. We komen met duidelijke kansen. En we helpen u graag met het samenstellen van een degelijke vastgoedportefeuille. Of de verkoop daarvan natuurlijk.

Maak een afspraak

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven