THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Kop van Zuid - Katendrecht - Curated door Baljon

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat Kop van Zuid - Katendrecht te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Toon alles Bakkerij Beauty Bloemist Cultureel Eten en drinken Event Picknick spot Hotel Interieur Shop Vrijetijdsbesteding

Putaine

Eten en drinken

Putaine

Drijvend op de Maas zit Putaine, een concept dat aan alle kanten klopt. In het restaurant voeren ze een à la carte menukaart, met verschillende gerechten uit de internationale keuken. Met dit menu kun je alle kanten op, van lunch, diner tot een hapje of drankje aan de bar.

Bistrot du Bac

Eten en drinken

Bistrot du Bac

Bij Bistrot du Bac serveren ze traditionele Franse gerechten in de intieme sfeer van een Parijs petit restaurant. Denk aan geurende escargots, steak tartare of onglet, vergezeld van een glas Crémant de Bourgogne. Als afsluiter een verse madeleine. Du Bac is een heerlijk stukje Parijs op de Kaap.

Foodhallen

Eten en drinken

Foodhallen

In de foodhallen vind je het beste van Rotterdam onder één dak. Zo hoef je niet meer te kiezen tussen je favoriete hotspots, maar pak je van elk een klein hapje mee. Je vindt de Foodhallen in het monumentale Pakhuis Meesteren.

Rolph’s Deli

Eten en drinken

Rolph’s Deli

Bij Rolph’s Deli kun je de hele dag terecht voor de lekkerste ontbijtjes, brunch en lunch. Denk aan heerlijke pancakes, eggs Benedict, salade bowls en stoere ‘New Yorkse’ sandwiches. Bestel er een heerlijke juice, smoothie of een cappuccino met 24 karaat goud bij en je dag kan niet meer stuk.

HMB

Eten en drinken

HMB

Grote ramen met uitzicht op de Rotterdamse skyline, gouden vogelkooien aan het plafond en het kenmerkende kolibrie behang. Het interieur is kleurrijk; de keuken minstens even kleurrijk. Heerlijke gerechten in combinatie met fraaie wijnen. Voor lunch of diner. Je zit hier altijd goed.

De Matroos en het Meisje

Eten en drinken

De Matroos en het Meisje

Huiskamergezelligheid op de Kaap. In dit knusse restaurant met zijn fraaie Delfts blauwe wand is het concept heel simpel. Je kiest voor vier of vijf gangen en wat je krijgt is een verrassing. Een aangename verrassing kun je wel zeggen.

Walhalla Theater

Cultureel

Walhalla Theater

Het ouderwetse theatergevoel krijg je in dit kleinschalige theater op Katendrecht. Kenmerkend is de intieme sfeer. Je zit op de eerste rij nog geen meter van de artiest af. Je kunt hier genieten van cabaret, muziek, toneel, talkshows, jeugdvoorstellingen, noem het maar op.

Fotomuseum

Cultureel

Fotomuseum

In het opvallende, industriële gebouw Las Palmas, vind je het Nederlands Fotomuseum. Dit is dé plek voor iedere fotoliefhebber. Je vindt hier tentoonstellingen van historische en hedendaagse, Nederlandse en internationale fotografie.

Lantaren Venster

Cultureel

Lantaren Venster

LantarenVenster is het theater voor de betere film en de beste jazz in Rotterdam. In de vijf filmzalen is er elke week een nieuwe filmprogramma, je kunt er jaarlijks genieten van ruim 120 concerten en in het cafe-restaurant, met prachtig uitzicht op de Rijnhaven, kun je terecht voor ontbijt, lunch of diner.

Luxor Theater

Cultureel

Luxor Theater

In 2001 opende het nieuwe Luxor Theater – aan de voet van de Erasmusbrug – haar deuren. Op het programma van dit grote rode amusementstheater staat een divers theateraanbod voor jong en oud. Musicals, shows, kleinkunst, theaterconcerten, opera, circus en dans. Voor elk wat wils.

010 422 3000 Terug naar boven